//****koppeling aan editor.css****//

RC LASER NEDERLAND

Nieuws & media

Einduitslag Winterserie 2015-2016

Hoewel de Finale-dag als wedstrijd niet mee kon tellen wegens te weinig boten (4), hebben het resterende clubje piloten een leuke laatste wedstrijd gevaren in deze serie.

Met een baanverlegging in de kleine pauze en een lekker kort startlijntje was het weer prima varen. In het clubhuis nog genoten van de koffie en appeltaart, die was voor de aanwezigen van deze zondag, gedoneerd door een van boot-klussers van de werf. Heerlijk ontspannen is deze serie afgesloten. Het was een mooi winterseizoen met leuke races, wedstrijddagen, met een paar keer een afgelasting wegens weersomstandigheden. Het waaide soms helemaal niet en soms een gevaarlijke storm. Alle deelnemers bedankt, zonder jullie ALLEN is er geen wedstrijd, en de winnaars gefeliciteerd met jullie behaalde plaats. De NED 01 heeft wederom de 'gouden Laser' weer een seizoen op de plank staan en Frans heeft zijn beste score (3e.pl) verbeterd en een mooie tweede plaats behaald.

We gaan op naar de zomer, voorlopig wordt er en in Aalsmeer nog op zondag wel gevaren en er zal worden aangekondigd wanneer de zondag naar de maandagavond zal verhuizen. De vergunning voor de zomer is ook weer geregeld, er zal op het forum te lezen zijn wanneer we van start gaan bij W.V. Ouderkerk.

RC Laser Ned.