Aanpassingen website

Algemene mededelingen vanuit RC Laser Nederland.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
tfaber
Site Admin
Berichten: 25
Lid geworden op: za sep 30 2006 22:24:44

Aanpassingen website

#1 Bericht door tfaber » zo jun 19 2011 23:02:40

Beste Zeilers, Lezers, en alle anderen.

Na zes jaar is het tijd om wat zaken te evalueren. In 2005 ben ik begonnen met RC Laser zeilen; 17 juni 2005 stond naar aanleiding van een promotie bij een modelbouwvereniging, het eerste stuk en de krant. In zes jaar hebben we de RC Laser als klasse in Nederland neergezet. Er is veel gepromoot en gezeild om mensen enthousiast te krijgen voor deze leuke klasse. Op dit moment is er een kleine gestage groep zeilers, in de winter wat groter als in de zomer. De website is in combinatie met het forum een leuk platform waarop van alles is te lezen. De opzet was dan ook geheel anders dan alle andere soortgelijke websites. De bedoeling is altijd geweest om artikelen en verslagen via de site te laten verlopen als een soort van digitaal nieuwskrantje. Dit vergt veel tijd en inzet om het goed te doen. Nu is de tijd aangebroken de zaak te evalueren. Ondanks dat wij nog steeds vinden dat de site als zodanig een meerwaarde heeft hebben we de zaken onder elkaar gezet en zijn tot een conclusie gekomen dat er een aanpassing nodig is. De komende tijd gaan we het anders aanpakken en verleggen het accent.

Wat gaat er veranderen? De site blijft bestaan als grote informatiebron en als schakeling tussen de info en het forum. Om interactie en belangstelling op het forum te vergroten gaan nu ook de verslagen én uitslagen via het forum lopen. De verslagen krijgen dus een andere plek; er komt wel een aankondiging via de site.

De eerste tekenen zijn al merkbaar; de komende tijd wordt de site waar nodig herschreven en aangepast. Als jullie nog tips hebben om het geheel attractiever te maken, zonder de grote lijn te veel aan te tasten, we houden ons aanbevolen; ook voor opmerkingen aangaande de veranderingen.

We hopen op jullie constructieve inbreng.

Met groet,
Nmns RC Laser NED
Taco Faber

Peter NED53
Berichten: 315
Lid geworden op: za dec 22 2007 15:40:49
Locatie: Almere

Re: Aanpassingen website

#2 Bericht door Peter NED53 » wo jun 22 2011 10:58:34

:idea:


Ha die Taco,

Ziet er goed uit, indien ik nog suggesties heb, dan laat ik dat zeker aan je weten.

gr. Peter/Almere
De NED 63 heeft 2,4 GHZ

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast